Samsun Klas Haber

Samsun AK Parti’de İlçe Başkan Adayları Belli Oldu..!

Samsun AK Parti’de İlçe Başkan Adayları Belli Oldu..!
17 Şubat 2018 - 10:39

Samsun AK Parti’de istifaları alınan ilçe başkanlarının yerine genel merkez tarafından ilçe başkan adayı olacak isimler belirlendi. AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, istifaları alınan ilçe başkanlarının yerine başkan adayı olacak olan isimleri açıkladı.

Samsun AK Parti’de istifaları alınan ilçe başkanlarının yerine genel merkez tarafından ilçe başkan adayları belirlendi. AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman dün yaptığı açıklamada Samsun AK Parti’de istifaları alınan Alaçam, Ayvacık, Bafra, İlkadım, Kavak, Tekkeköy, Ladik, Vezirköprü ve Yakakent ile daha önceden istifa eden Ondokuzmayıs ilçesinde, yeni İlçe Başkanlarının belirlenmesi ile ilgili genel merkezde yapılacak olan mülakata katılacak isimleri açıklamıştı. Karaduman açıklamasında, Alaçam ilçesi için Salih Uçar ve Selahattin Alkan, Ayvacık ilçesi için Kemalettin Gökçe, Harun Doğan ve Sertaç Can, Bafra İlçesi için Hasan Kuru ve İbrahim Semiz, İlkadım ilçesi için Atakan Ergeni, Hakan Ay, Mehmet Coşkun ve Serkan Akyüz, Kavak ilçesi  için Onur Bakır ve Osman Atlı, Ladik ilçesi için Orhan Yılmaz, Recep Dirican ve Şerafettin Demirtaş,  Ondokuzmayıs İlçesi için Fatih Seven ve Hakan Yazar, Tekkeköy ilçesi için Hayri Ağırlar, Kenan Yılmaz, Muhammet Üstün ve Şuayip Haliloğlu,  Vezirköprü ilçesi için Mehmet Gülburun ve Mehmet Kurt ve Yakakent ilçesi için de Mehmet Gençoğlu, Mustafa Çakır ve Ahmet Günel’in mülakat için genel merkeze çağrıldıklarını duyurmuştu. AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karuduman .ugün ise sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada, istifaları alınan Alaçam, Ayvacık, Bafra, İlkadım, Kavak, Tekkeköy, Ladik, Vezirköprü ve Yakakent ile daha önceden istifa eden Ondokuzmayıs ilçesi başkanının yerine yapılacak olan ilçe kongrelerinde başkan adayı olacak isimlerin belirlendiğini söyledi.

İSTİFALARI ALINAN İLÇELERE YENİ BAŞKAN ADAYLARI BELİRLENDİ

Hakan Kuradaman’ın yaptığı açıklamaya göre Samsun AK Parti’de istifaları alınan ilçelerde şu isimler kongrelerde başkan adayı olacak..

AK Parti Ladik İlçe Başkan adayı Recep Dirican

AK Parti Kavak İlçe Başkan adayı Osman Atlı

AK Parti Alaçam İlçe Başkan adayı Selahattin Alkan

AK Parti  Vezirköprü İlçe Başkan adayı Mehmet Kurt

AK Parti Yakakent İlçe Başkan adayı Ahmet Günel

AK Parti İlkadım İlçe Başkan adayı Hakan Ay

AK Parti Tekkeköy İlçe Başkan adayı Hayri Ağırlar

AK Parti Bafra İlçe Başkan adayı İbrahim Semiz

AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkan adayı Fatih Seven