Samsun Klas Haber

Samsun İlkadım’ın yeni yaşam alanı 

Samsun İlkadım’ın yeni yaşam alanı 
07 Haziran 2022 - 3:49

Samsun İlkadım’ın yeni yaşam alanı

Samsun İlkadım Belediyesi’nin şehre değer katacak yaşam yerleri arasında yer alan Kale Kafe, uzun süren çalışmaların ardından Kadifekale Mahallesi’nde Samsun halkına hizmet verecek.

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından Kadifekale Mahallesi 30 Ağustos Caddesi üzerinde yapımı süren Kale Kafe’de son aşamaya gelindi. Konum ve mimarisiyle İlkadım’a yakışan bir yere dönüşecek olan Kale Cafe’de artık son rötuşlar yapılıyor.

CAZİBE MERKEZİ OLACAK 

Kısa süre içerisinde tamamlanacak olan kafe, 210 metrekare oturum alanında, 200 kişilik oturma kapasitesine sahip olacak. Izgara çeşitleri, serpme kahvaltı, tost, sandviç, kahve ve çay çeşitlerinin yanı sıra dondurma ve pasta servisleri yapılacak. Son dönemlerin trend uygulamalarının örneğinin yer alacağı Kale Kafe’de çalışmalar yoğun tempoda devam ediyor. Eşsiz deniz manzarası ve yeşili içine alan kamelyalarıyla her yaşın tercih edeceği kafe, sadece İlkadım’ın değil tüm bölgenin yeni cazibe merkezi haline gelecek.

YEŞİL ORMAN İÇİNDE 

Sosyal tesis olarak İlkadım Belediyesi tarafından işletilecek olan Kale Kafe’deki çalışmaları yerinde inceleyen ve çalışanlara kolaylıklar dileyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Kale Kafe tamamlanmasıyla birlikte İlkadım, doğa ile iç içe çok önemli bir mekana kavuşacak. Açılır-kapanır camekanlar, ebeveynleri ile gelen çocukların özgürce vakit geçirebileceği localar, mescit ve otopark alanları ile Kale Kafe, Samsunluların vazgeçilmez adresi olacak. Sosyal yaşam alanları, şehirlerde insanların hayat standartlarına doğrudan etki eden ve yaşam kalitesini artıran önemli unsurlardır.

İlkadım’ın yeşil hüviyeti içerisinde doğal güzellikleriyle bilinen sosyal alanlarında vatandaşlarımızın hem sosyalleşebileceği hem de aileleri ile birlikte vakit geçirebilecekleri bir sosyal yaşam alanını ilçemize kazandırıyoruz. Proje alanımızdaki Kale Kafe çalışmalarımızda son aşamalara yaklaşıyoruz” diye konuştu.