Samsun Klas Haber

 Şenel, CHP’den İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Murat Şenel, CHP’den İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

 Şenel, CHP’den İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Oldu
26 Kasım 2023 - 9:45

 Şenel, CHP’den İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Murat Şenel, CHP’den  İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Şenel: ” “Doğduğum günden bugüne yaşadığım ve sevdalısı olduğum İlkadım ilçesini eski güzel günlerine kavuşturmak için aday adaylık açıklamasına karar verdim”.dedi.

 

Samsun’da uzun yıllar DSİ’de Şube Müdürlüğü görevinde bulunan ve çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev alan İnşaat Mühendisi Murat Şenel, CHP’den İlkadım Belediyesi Başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde öncesinde CHP’de aday adaylığı süreci başladı. Samsun’da uzun yıllardır çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev alan İnşaat Mühendisi Murat Şenel, partisinden İlkadım Belediyesi Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar’a başvuru belgelerini teslim eden Murat Şenel, şunları söyledi: “Doğduğum günden bugüne yaşadığım ve sevdalısı olduğum İlkadım ilçesini eski güzel günlerine kavuşturmak için aday adaylık açıklamasına karar verdim. İhmal edilmiş, göz ardı edilmiş kentimizi el birliği ile sosyal demokrat bir anlayışla, hemşehrilerimle ve ortak akılla yönetmek istiyorum. Kuvvetli bir meclis oluşturmak adına sizlerin, İlkadım’da yaşayan yurttaşlarımın destek ve tavsiyelerine ihtiyacım olacaktır. Çıkacağımız bu kutlu yolda dillere pelesenk olmuş ‘Kurtuluşun Şehri İlkadım’ ilçemizi birlikte layık olduğu yere taşımamız adına aldığım karara verdiğiniz ve vereceğiniz pozitif destekler için sonsuz saygı ve şükranlarımı iletiyorum.”