Samsun Klas Haber

Tekkeköy’de Togar’ın Ayak Sesleri!

Tekkeköy’de Togar’ın Ayak Sesleri!
30 Mayıs 2021 - 3:41

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Beyoğlu Mahalle sakinleriyle bir araya geldi mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar ile birlikte Beyoğlu Mahallesi’ndeki çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduklarını açıkladı.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Başkan Togar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Beyoğlu Mahallemizde eda ettiğimiz cuma namazının ardından İlçe Başkanımız Hayri Ağırlar ile birlikte dostlarımız, arkadaşlarımız, kardeşlerimiz ve büyüklerimiz ile bir araya gelerek mahallemizde devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Ardından yeni yapmış olduğumuz iki katlı üstünde lojman ile altında her türlü etkinliklerin, kursları ve eğitimlerin yapılacağı köy konağımızda incelemelerde bulunduk. Ayrıca camimizin önündeki eski lojmanı yıkarak alanda çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarının ardından oyun alanı, kamelyalar ve kent mobilyalarıyla mahalle sakinlerinin her türlü faaliyetlerinde kullanabilecekleri yeni ve farklı bir alan oluşturulması için çalışmalarımızı başlatacağız.”