Samsun Klas Haber

Bakana Korona Şoku!

Bakana Korona Şoku!
29 Kasım 2020 - 4:20

Samsun’da bir dizi temel atma proğramına katılan  Çevre ve Şehir Bakanı Kurum’a korona şoku!

Proğrama katılan, Ak Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu,  Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in de koronavirüs taşıdıkları öğrenildi.

 

Samsun’da Çevre ve Şehir Bakanı Kurum’un temel atma törenine katılan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın testinin pozitif çıkması sonucu, aynı ortamda bulundukları için test yaptıran AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ile Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in de koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

”Kentsel Dönüşüm ve Altyapı Yatırımları Açılış ve Temel Atma Töreni” için Samsun’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  protokol, koronavirüs şokuyla  sarsıldı. Tören esnasında Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a koronavirüs testinin pozitif çıktığı haberi geldi. Başkan Kılıç töreni terk ederek Hastaneye gitti.  Bu durum üzerine  bir çok protokol üyesi test yaptırdı.  Test sonucunda  AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ile Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in de test sonuçları da Kovit 19- pozitif çıktı.

 

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTILAR

Bafra Belediye Başkanı Kılıç bir süre sonra sosyal medya hesabından. “Kovid-19 test sonucu pozitif çıkmıştır. Hamdolsun genel durumum gayet iyi ve şu an için evde karantinada bulunmaktayım. Hepinizden dua bekler, tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar dilerim.” ifadelerini paylaşmıştı.

 KERVANA BİZDE KATILDIK

Bu arada, törene katılan ve akşam test  sonucu pozitif çıkan Ak Parti İl BaşkanıErsan Aksu, sosyal medya hesabından, Dikkat etmeme rağmen kervana biz de katıldık. Covit-19 test sonucum pozitif çıktı. Genel durumum  şu an için iyi. Tedavimi evimde devam ediyorum”dedi.

“DUA BEKLİYORUM”

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in de testi pozitif çıktı.. Özdemir, koronavirüse yakalandığını, “Değerli Hemşehrilerim; Bugün yaptırdığım Covid-19 test sonucum pozitif çıkmıştır. Hamdolsun genel durumum gayet iyi ve şu an için evde karantinada bulunmaktayım. Hepinizden dua bekler, tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar dilerim” sözleriyle paylaştı.

TÖRENDE KİMLER VARDI

Törene, Bakan Kurum’un yanı sıra, Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Emlak Konut GYO  A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Hakan Gediklİ,  İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük,  ilçe belediye başkanları katılmıştı.