Samsun Klas Haber

Büyük Anadolu Hastanesi Yeni Hizmet Binası Açılıyor

Büyük Anadolu Hastanesi Yeni Hizmet Binası Açılıyor
25 Temmuz 2019 - 6:36

Samsun Büyük Anadolu Hastanesi’nin 13 bin metrekarelik alana yapılan yeni hastane binasının tanıtım lans toplantısı düzenlendi. Samsun Büyük Anadolu Hastanesi yeni binası hizmete açılıyor

Samsun Büyük Anadolu Hastanesi, Çiftlik Şubesini kapatarak yeni yapılan hizmet binasına taşınacak. Samsun Büyük Anadolu Hastanesi’nin 13 bin metreralik alana yapılan İstasyon mahallesinde ki yeni hizmet binası bugün düzenlenen lansman toplantısı ile basın mensuplarına tanıtıldı.

Büyük Anadolu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Opr.Dr. Yakup Yönten ile Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, hastane doktorları ve personelinin katıldığı tanıtım lansman toplantısında, yapılan yeni hastanenin önümüzdeki hafta hizmet vermeye başlayacağı açıklandı.
Büyük Anadolu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Opr.Dr. Yakup Yönten, yeni hastane binasında yaptığı açıklamad, 156 yatak kapasiteli hastanenin, akıllı bina teknolojisi, yeni nesil ve son teknolojik cihazlar ile donatıldığını, beş yıldızlı otel konforunda olduğunu söyledi. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılara rağmen Büyük Anadolu Grubu olarak yatırım yaptıklarını ve yeni yapılan hastanede Samsun’un öz evlatlarının istihdam edileceğini kaydeden Yakup Yönten, tanıtım lansman toplantısında, “Samsun’umuzun sağlık turizminde marka olması için azami gayret ile çalışıyoruz. Tüm branşlarımızla ve güçlü hekim kadromuzla Samsun’umuzun dünyada sağlık merkezi olma hedefine katkı sunmaya devam ediyoruz” dedi.
Büyük Anadolu Hastanesinin 1996 yılından beri hizmet veren yerli ve milli bir sağlık kuruluşu olduğunu belirten Büyük Anadolu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Opr.Dr. Yakup Yönten, konuşmasının ardından yeni yapılan hastanenin bölümlerini basın mensuplarına gezdirdi.