Samsun Klas Haber

Gazeteciler Meslektaşlarını Unutmadılar

Gazeteciler Meslektaşlarını Unutmadılar
19 Nisan 2018 - 13:52

  Gazeteci Namık Azgın mezarı başında anıldı

 Gazeteci Namık Azgın vefatının birinci yılında meslektaşları tarafından mezarı başında anıldı.

Samsun‘un Bafra ilçesinde uzun yıllar gazetecilik yapan ve geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir yıl önce tedavi gördüğü Ondokuz Mayıs Fakültesinde yaşama veda eden Namık Azgın’ın Bafra’ya bağlı Üçpınar Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında ki mezarı başında anıldı.

Gazeteci Namık Azgın kabrini ziyaret eden Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Ceylan, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Şükrü Uluçay, Ali İhsan Başaloğlu ve üyeleri ile birlikte dua ederek andı.
Yapılan duanın ardından açıklamada bulunan Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Ceylan, “Namık ağabeyimiz hepimizin çok yakın dostu ve ağabeyiydi. Uzun yıllar yapmış olduğu gazetecilik mesleğini ilkelerine bağlı dürüst bir şekilde yerine getirdi. Mesleğini önemseyen işini titizlikle yapan ve meslek hayatında karıncayı bile incitmekten sakınan Bafra ve bölgesi için önemli bir değerdi. Bafra Gazeteciler Cemiyeti olarak bizler ebediyete intikal eden meslektaşlarımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun.” dedi.