Samsun Klas Haber

Piazza için ille de para

Piazza için ille de para
15 Mart 2020 - 12:12

Samsun Piazza AVM, koronanavirüse karşı alınan 12.00-20.00 saatleri uygulamasının tavsiye niteliğinde olduğunu hatırlatarak mevcut çalışma saatleri olan 10.00-22.00 saatlerinde hizmet vermeye devam edeceğini açıkladı.

Tüm Dünya ülkeleri koronovirüs nedeniyle sıkı önlemler alırken Samsun’da bulunan PİAZZA AVM’nin . Alışveriş Merkezi ve Yatırımcıları Derneği koronanavirüse karşı tedbirleri görüşmek üzere yaptığı toplantıda AVM’lerin öğlen 12.00 ila akşam 20.00 saatleri arasında geçerli olacak esnek çalışma saati uygulaması için tavsiye kararı almasına rağmen bu karara uymayacağı açıklaması Samsnlular arasına büyük tepkiye neden oldu.

AVM’lerde de önlemler en üst seviyeye çıkarıldı. Alışveriş Merkezi ve Yatırımcıları Derneği koronanavirüse karşı tedbirleri görüşmek üzere yaptığı toplantıda AVM’lerin öğlen 12.00 ila akşam 20.00 saatleri arasında geçerli olacak esnek çalışma saati uygulaması için tavsiye kararı aldı. Samsun Piazza AVM alınan kararın tavsiye niteliğinde olduğunu hatırlatarak, mevcut çalışma saatleri olan 0.00-22.00 aatleri arasında hizmet vermeye devam edeceğini duyurdu.

Samsun Piazza AVM’den yapılan açıklamada, “Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)’nin açıklamış olduğu kısaltılmış çalışma saatleri (12.00-20.00 saatleri arası) tavsiye niteliğinde bir karardır. Piazza AVM yatırımcıları olarak konu değerlendirilmiş olup alışveriş merkezindeki tüm mağazalarımızın ve işletmelerimizin mevcut çalışma saatlerimiz (10.00-22.00 saatleri arasında) doğrultusunda devam etmesine karar verilmiştir. Ancak resmi mercilerin farklı bir karar halinde bu kararlara uygun olarak hareket edilecektir” ifadeleri kullanıldı.

Samsun’lulardan büyük tepki

Piaaza AVM’nin bu kararının yanlış olduğunu ifade eden vatandaşlar,” Bunlar bizim sağlığımızı değil sadece ceplerini düşünüyor. Gözleri paraya doymuyor. Bizim sağlığımızı düşünmeyen bu AVM’ye artık gitmeyeceğiz” diye tepki gösterdiler