Samsun Klas Haber

Randevu Alın

Randevu Alın
20 Ağustos 2020 - 12:31

Büyük Anadolu Hastaneleri’nden “Randevu” Hatırlatması – samsun haber

Büyük Anadolu Merkez Hastanesi Başhekimleri pandemi dolayısıyla hastane olarak tüm tedbirleri aldıklarını, yoğunluk oluşmaması adına sağlık hizmeti alacakların mutlaka randevu alarak hastaneye gelmesi konusunda uyardılar

A+A-

Büyük Anadolu Merkez Hastanesi Başhekimi Dr. Alparslan Tuhta ve Büyük Anadolu Meydan Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Muhlis Korur, bazı hastaların randevu almadan hastaneye başvurdukları için zor durumda kalabildiklerini, bunun için mutlaka hastanenin 444 3 703 nolu telefonundan hızlı ve güvenli bir şekilde randevu alarak gelmeleri konusunda uyardılar.

BAŞHEKİMLER UYARDI

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi nedeniyle hastalar, yakınları ve çalışanlarının sağlığı ile güvenliği için bu süreçte pek çok uygulamayı hayata geçirdiklerini belirten Dr. Alparslan Tuhta ve Dr. Ahmet Muhlis Korur, “Bir sağlık kuruluşu olarak, Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği rehberler doğrultusunda, acil servislerimiz, poliklinik hizmetlerimiz, cerrahi merkezlerimiz ve tüm birimlerimizle, her branşta tanı ve tedavi süreçlerimizi yürütmeye devam ediyoruz.