Samsun Klas Haber

Sağlık Müdürü’ne AkTepki!

Sağlık Müdürü’ne  AkTepki!
26 Şubat 2021 - 3:30

BU HABERİN EN SONUNU MUTLAKA OKUYUN.

AK Parti il başkan yardımcısından sağlık müdürüne tedavi eleştirisi

Korona virüs tedavisini Ankara’da tamamlayan Samsun Sağlık İl Müdürü Muhammet Ali Oruç’u eleştiren  AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Mahmut İşbilir, Oruç’un Ankara’da tedavi olmasını manidar bulduğunu söyledi

 Sağlık İl Müdürü Muhammet Ali Oruç ise  geçtiğimiz günlerde Korona virüs hastalağına yakalanmış ve Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi’nde kısa süre tedavi görmüş, ardından ambulans uçak ile Ankara’ya kaldırılarak tedavisi  devam etmişti.

ANKARA’DA İYİLEŞTİ
Samsun Sağlık İl Müdürü Muhammet Ali Oruç, dün sosyal medya hesabından Ankara’da gördüğü tedavi sonrası iyileştiğini ve taburcu duyurdu. AK Parti Yerel Yönetimlerden  Sorumlu Samsun İl Başkan Yardımcısı Mahmut İşbilir, Oruç’un bu açıklamasında sonra ilginç bir çıkış yaptı. İşbilir Oruç’a geÇmiş olsun dileklerinde bulunurken, sağlık il müdürü olarak neden Ankara’da tedavi gördüğünü de sordu.

ANKARA’YA TEDAVİYE GİTMENİZ MANİDAR

Samsun Sağlık İl Müdürü Muhammet Ali Oruç’un, Korona virüs hastalığını sonrası ambulans helikopter ile Ankara’ya götürülmesi ve burada tedavi olmasını manidar bulan AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Mahmut İşbilir,  “Müdürüm Geçmiş olsun. Allah şifalar versin. Lakin Bu şehirde emrinizde bunca kamu hastaneleri varken şehrinizin sağlık il müdürü olarak ambulans uçak ile Ankara’ya tedaviye gitmeniz manidar” dedi.

SAMSUN’DA TEDAVİDE BİR SIKINTI MI VAR?
Samsun  Sağlık İl Müdürü Oruç’un Samsun’un sağlık kenti olduğu konuşulurken, Korona virüs tedavisini Ankara’da tamamlaması, Ankara’ya ambulans helikopterle gitmesi kafalarda soru işareti bıraktı. Samsun Sağlık Müdürü ekibine mi güvenmiyor? Yoksa Samsun’da tedavide bir sıkıntı mı var? konuları gündeme geldi

ABDULLAH AMCA…

KİMSESİ YOKTU

Samsun’da yaşlı ve kimsesiz  Abdullah Tığ ve eşi korona virüse yakalandı.  Abdullah amcanın durumu ağırlaşması üzerine 3 kez  acile kaldırıldı.  Yoğun bakımda yer yok diyerek  evine gönderildi ertesi gün hayatını kaybetti.