Samsun Klas Haber

Büyük Anodolu Hastaneleri Temizlik Yaptı

Büyük Anodolu Hastaneleri  Temizlik Yaptı
15 Eylül 2019 - 14:26

Büyük Anadolu Hastaneleri’nde ‘Temiz çevre, sağlıklı yaşam’

Büyük Anadolu Hastaneleri’nde “15 Eylül Dünya Çöp Toplama ve Temizlik Günü” günü vesiyesiyle “Temiz çevre, sağlıklı yaşam” temasıyla hastane içinde ve dışında temizlik yapıldı.

Büyük Anadolu Hastaneleri’nde önemli gün ve haftalarda yaptığı etkinliklerle sosyal farkındalık yaratmaya devam ediyor.
“15 Eylül Dünya Çöp Toplama ve Temizlik Günü” günü vesiyesiyle “Temiz çevre, sağlıklı yaşam” temasıyla hastane içinde ve dışında temizlik yapan hastane personeli, yetkileri ve aileleri ile birlikte çevredeki vatandaşlardan da büyük takdir topladı.

Her canlının toprağa, suya ve havaya ihtiyacı vardır diyen, Büyük Anadolu Hastaneleri Başhekimi Alparslan Tuhta “Bunlar olmadan yaşam olmaz. Bunların hepsinin genel adı doğadır. Doğa insanlara bir çok nimetler sunar. Bu nimetlerin hepsi insan içindir.

Bütün ülkelerin ortak sorunu haline gelen çevre kirlenmesi, günümüzde insan sağlığını tehdit eder boyutlara ulaşmıştır. Bu anlamda doğa ve doğal zenginliklerimizi korumak zorundayız.
Bizde Büyük Anadolu Hastaneleri olarak “Temiz çevre, sağlıklı yaşam” temasıyla “Dünya Çöp Toplama ve Temizlik Günü” de farkındalık oluşturmak amacıyla hastane içi ve dışında ailelerimiz ile birlikte temizlik yaptık.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan ’Sıfır Atık Projesi’ kapsamında da oluşturduğumuz yerlerde çöp kutuları bulunmaktadır. İdari personelimiz ve çalışanlarımız sıfır atık konusuna büyük bir hassasiyetle durarak destek veriyorlar” diyerek sözlerine son verdi.