Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Aztopal:”Her maçımız bir final”

Aztopal:”Her maçımız bir final”
06 Nisan 2021 - 6:14

Aztopal: “Her maça final havasında çıkacağız”

 Yılport Samsunspor Kulübü’nün genel menajeri Mustafa Aztopal, ligde 4 hafta sonra galibiyet aldıkları için sevinçli olduklarını söyledi.

Samsunspor’da galibiyet sevinci! Aztopal: “Her maça final havasında çıkacağız”  Yılport Samsunspor Kulübü’nün genel menajeri Mustafa Aztopal, ligde 4 hafta sonra galibiyet aldıkları için sevinçli olduklarını söyledi.

Aztopal, AA muhabirine, Tuzlaspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ederek çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirtti

Futbolcuların maça çok iyi hazırlandıklarını vurgulayan Aztopal, “Oyuncularımızın fiziksel ve mental olarak nasıl iyi hazırlandığını maçın ilk yarısında gördük. İlk yarı yakaladığımız ve kaçırdığımız goller vardı. Belki bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilsek maçı ilk yarıda bitirmiş olacaktık. Oyuncularımızın üzerinde 4 hafta üst üstte galip gelememe baskısı da vardı. Bu baskıya rağmen oyuncularımız sahada kazanmasını bildi.” diye konuştu.

Aztopal, ligde son 6 haftaya girdiklerine işaret ederek, “Bundan sonra her maça final havasında çıkacağız. Samsunpor kendi göbeğini kendisi kesecek. Rakiplerimizin kendi aralarında önemli maçları var. Ligde matematik çok çabuk değişebilir. Ancak her ne şartla olursa olsun bizim kendi maçlarımızı kazanmamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Son üç haftada 5 kırmızı kart gördüklerini anımsatan Aztopal, hakemlerin Samsunspor’a çok cömertçe kart çıkardığını ve bu konuda bonkör davranıldığı konusunda endişeleri olduğunu sözlerine ekledi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P