Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Başkan Yıldırım Söz Verdi

Başkan Yıldırım Söz Verdi
18 Mart 2021 - 5:37

Başkan Yüksel Yıldırım’dan derbi öncesi anlamlı mesaj

Başkan Yüksel Yıldırım, ”Her şeye rağmen Cumartesi günü Giresunspor’u yenmeli ve liderlikte devir teslim törenini yaşamalıyız. Bundan hiç zerre kadar kuşkum yoktur” dedi.

Başkan Yüksel Yıldırım’dan derbi öncesi anlamlı mesaj Başkan Yüksel Yıldırım, ”Her şeye rağmen Cumartesi günü Giresunspor’u yenmeli ve liderlikte devir teslim törenini yaşamalıyız. Bundan hiç zerre kadar kuşkum yoktur” dedi.

KÖTÜ GÜNLER UNUTULACAK

Yılport Samsunspor’da Başkan Yüksel Yıldırım, Cumartesi akşamı oynayacakları Giresunspor karşılaşmasının hedefleri açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Futbolcularının geçmişten ders almaları gerektiğini ifade eden Başkan Yıldırım, “Önümüzdeki zorlu mücadeleleri kazanmaya odaklanmalarını, hocamızdan ve takımımızdan Giresunspor maçında bizi lider yapacak, bütün gerginlikleri unutturacak güzel bir oyun, galibiyet ve başarı bekliyoruz” dedi.

KENETLENME ZAMANI

Yıldırım, “Bu yolda gereken her türlü maddi manevi destek ile yolumuza devam ediyoruz.  İnancımız son maça kadar  yükselerek devam edecektir. Tüm takımın daha duyarlı ve hedefe kenetlenmiş biçimde  hedefi göğüslemesini istiyoruz. Her şeye rağmen bu Cumartesi günü Samsun 19 Mayıs Stadı’nda ne olursa olsun Giresunspor’u yenmeliyiz ve liderlikte devir teslim törenini yaşamalıyız. Tüm Samsunspor Taraftarının bunu canı gönülden istediğini biliyorum. Bundan hiç zerre kadar kuşkum yoktur” dedi.

Kaynak: Samsun Gazetesi/Salim YILDIZ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P