Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Deveci:”Bu Aşkın Tarifi Yok”

Deveci:”Bu Aşkın Tarifi Yok”
01 Temmuz 2020 - 9:14

 

Atakum’da bin meşale Samsunspor için yandı

Atakumlular, Yılport Samsunspor’un TFF 2. Lig Beyaz Grup şampiyonu olarak TFF 1. Lig’e yükselmesi ve takımın 55. doğum gününü büyük coşkuyla kutladı. Saat 20.55’te bin adet meşale ile gökyüzünü kırmızıya boyayan Atakumlu Şimşekler çifte mutluluk yaşadı. Etkinlikte konuşan Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Samsunlularla Samsunspor arasındaki aşk tarif edilemez bir noktada” dedi.

 

Yılport Samsunspor’un 55. kuruluş yıldönümü ve TFF 2. Lig Beyaz Grup Şampiyonluğu’nu elde ederek TFF 1. Lig’e yükselişi, Atakumlu Şimşekler’in organizasyonuyla Pelitköy’de kutlandı. Atakum Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlik, çok sayıda Samsunspor taraftarını bir araya getirdi. Pelitköy TOKİ Konutları’nda bir araya gelen arma sevdalıları, saat 20.55’te gerçekleştirilen meşaleli kutlama öncesinde DJ İnanç Seven’in çaldığı Samsunspor marşları ile coştu. Meşalelerin yakılmasına dakikalar kala TFF 2. Lig’de kalan maçların oynanmayacağı kararından haberdar olan taraftarlar büyük mutluluk yaşadı. Arma tutkunları, hep birlikte, “Şampiyon Samsunspor” sloganı attı. Saatler 20.55’i gösterdiğinde Atakumlu Samsunsporluların coşkusu doruğa ulaştı. Aynı anda bin adet meşaleyi ateşe veren taraftarlar, dakikalar boyunca gökyüzünü kırmızıya boyadı. Havai fişek gösterisinin de eşlik ettiği kutlamada unutulmaz anlar yaşandı.

‘TÜM 55’LERİ BİR ARAYA GETİRDİK’

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci de Samsunspor formasıyla katıldığı etkinlikte arma coşkusunu Atakumlu hemşehrileri ile birlikte yaşadı. 7’den 77’ye tüm Samsunspor sevdalıları ile bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Deveci, saatler 20.55’i gösterdiğinde kırmızı meşaleyi ateşledi. Sloganlara eşlik eden Başkan Cemil Deveci, etkinliğin ardından Samsunsporlulara seslendi. Türkiye’de Samsunspor haricinde hiçbir takımın formasında Atatürk’ün resmi olmadığına dikkat çeken Başkan Deveci, “Samsunlu ne demek? ‘Mustafa Kemal Atatürk’ demek, ‘Cumhuriyet’ demek, ‘Ulusal Kurtuluş Savaşı’ demek, ‘Samsunspor’ demek. Bakın Samsunspor’a, Türkiye’de hiçbir takımın formasında Atatürk’ün amblemi yok, Atatürk’ün resmi yok. Tabii Samsun’da olacak. Bugün kuruluşunun 55. yılı. 55 aynı zamanda Samsun’un plakası, saat bugün 20.55. Tüm 55’leri bir araya getirdik ve Samsunspor’un kuruluşunu genç Samsunsporlularla birlikte kutluyoruz” diye konuştu.

‘SAMSUNSPOR’DAN SÜPER LİG İSTİYORUZ’

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P