Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Gisdol:Tek: Amacımız Kazanmak

Gisdol:Tek: Amacımız Kazanmak
02 Aralık 2023 - 4:50

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: “Kazanmak için oynayacağız”

Samsunspor’un deneyimli çalıştırıcısı Markus Gisdol, “Evinde çok güçlü bir takımla karşılaşacağız. Ama bizim tek amacımız kazanmak olacak” dedi.

SON DAKİKA SAMSUNSPOR HABER | Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor deplasmanında ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi

 

Zor bir karşılaşma olacağını ifade eden Alman teknik adam, “Biz sahaya hem ofansif, hem de defansif anlamda da çok iyi işler yapmaya çıkacağız. Tek amacımız galip gelmek. Rakibimiz sahasında çok iyi bir performans sergiliyor. Ancak biz de artık iyi oyunumuzu skora yansıtmak istiyoruz. Kazanan taraf olmak için her şeyimizle savaşacağız” dedi.

 

Haber- Hedef Halk Gazetesi/Davut Aktaş

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P