Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

İnternet Gazetecilerinden ‘Samsunspor’a Yardım Kampanyası’na Tam Destek

İnternet Gazetecilerinden ‘Samsunspor’a Yardım Kampanyası’na Tam Destek
07 Ocak 2018 - 9:17

Samsun Valiliği tarafından başlatılan ‘Samsunspor’a Yardım Kampanyası’ na Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti tam destek verdi.

GAZETECİLERDEN TAM DESTEK
Samsun Valiliği tarafından dün akşam saatlerinde başlatılan ve çığ gibi büyüyen Samsunspor’a yardım kampanyasına Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti tam destek verdi.

Kampanyaya 555 TL. 55 kuruşla katılan internet gazetecileri adına bir açıklama yapan Samsun İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Sedat Öksüzoğlu şunları söyledi;’Samsunspor şehrimizin tek markasıdır. Kulübümüzün içinde bulunduğu sıkıntılar nedeniyle takımımıza destek vermek artık 1. görevimiz haline gelmiştir. Taraftarlarımızın dün geceden buyana bankalara koşup maddi destek vermesi son derece anlamlıdır. Taraftarlarımızın Samsunspor için anlamlı duruşuna tam destek veriyoruz.’ dedi.

SAMSUNSPOR TEK MARKAMIZ
Samsunspor taraftarlarının sosyal medyadan örgütlenerek yarın şehir kulübü önünde yapacakları yürüyüşe de internet gazetecileri olarak tam kadro katılacaklarını belirten Öksüzoğlu;’Samsunspor bu şehrin ortak değeridir. Bugün kulübümüzün yanında olmak durumundayız. Biz medya kuruluşlarının en büyük görevlerinden birisi de toplumsal duruşlara ve etkinliklere destek vermektir. Hiç bir şekilde taviz vermeden maddi manevi Samsunspor’un yanında olmaya ve yürek koymaya devam edeceğiz. Tüm Samsunluları yarın yapılacak destek yürüyüşüne davet ediyoruz.’ diyerek sözlerini tamamladı.

Haber:Mustafa Demircan

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P