Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

İstanbulspor Maçından Mutlaka Galip Gelmeliyiz

İstanbulspor Maçından Mutlaka Galip Gelmeliyiz
06 Nisan 2018 - 5:59

 Kümede kalma mücadelesi veriyoruz…

Samsunspor Kayyum Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, kümede kalmak için  İstanbulspor maçından mutlak galibiyetle ayrılmaları gerektiğini söyledi.

“Samsunspor bu var olma savaşından galibiyetle çıkacaktır” 

Kümede kalma savaşından galip çıkmak için İstanbulspor’u mutlaka yenmeleri gerektiğinin altını çizen Ahmet Güral Karayılmaz, “Kötü ve talihsiz sonuçlar aldık. Biz kümede kalma savaşı veriyoruz. Pazar günü çok kritik bir maça çıkacağız. Bütün taraftarlarımızı maça Samsunspor’a destek vermeye çağırıyorum. Biz 15-20 bin taraftarla stadı İstanbulspor’a dar edeceğiz. Samsun’daki her kesimin oraya gelmesi gerekiyor. 7’den 70’e kadar herkese ihtiyacımız var. Gün, kötü günde birlik ve beraberlik olma zamanıysa, o gün bu gündür. İstanbulspor maçını kazandığımız takdirde, lider Çaykur Rizespor’da evinde oynayacağı Eskişehirspor’u yenerse 5 puan farkla Eskişehirspor deplasmanına gideriz. Eskişehirspor maçında hiçbir endişe yaşamadan alacağımız 1 beraberlik bizi kümede bırakır. Matematiksel hesabımız bu. Bütün çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Futbolcularımız da bilinçli bir şekilde gereken özveriyi gösteriyorlar. Kimsenin şüphesi olmasın. Samsunspor bu var olma savaşından galibiyetle çıkacaktır” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P