Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Kaşar Oyuncu İstemiyoruz

Kaşar Oyuncu İstemiyoruz
17 Ağustos 2020 - 13:43

 

Samsunspor Başkanı açıkladı! 30 yaş üstü ‘kaşar’ oyuncuları almak istemiyoruz

Yılport Samsunspor A.Ş Başkanı Yüksel Yıldırım, twitter’dan yaptığı açıklamada, 30 yaş üstü kaşar oyuncular almak istemediklerini söyledi. Başkan Yıldırım, transfer çalışmaları kapsamında 60 oyuncu ile görüştüklerini de belirtti.

TFF 1. Lig ekipleri’nden Samsunspor Süper Lig yolunda transfer çalışmalarını sürdürürken Başkan Yüksel Yıldırım, twitter hesabından ilginç açıklamalarda bulundu.

Yılport Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, twitter’dan bir takipcisinin sorusuna,  “Transferde en sessiz fakat en aktif kulübüz. En az 60 oyuncu ile görüştük. Fakat 1. Lig’e gelmek istemiyor iyi oyuncular! İyi oyuncuları ancak ikna ederek alabiliyoruz. Sabırlıyız. Ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Gidip 30 yaş üstü kaşar oyuncuları almak istemiyoruz. Marifet buysa sürü ile var. Hemen alalım, transferi kapatalım. Dışarısı kurtlar sofrası. Bize güven, arkana yaslan ve seyret. Bu işleri iyi biliyoruz diyenlerin halini gördük!” ifadeleriyle yanıt verdi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P