Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Şampiyonlardan Başkan Tok’a Ziyaret

Şampiyonlardan Başkan Tok’a Ziyaret
25 Eylül 2018 - 8:19

 

İlkadım’ın Dünya Birincisi ve İkincisi Gururlandırdı

 

Samsun İlkadım İlçe Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  İtalya’nın Jesolo kentinde gerçekleştirilen Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda Dünya birincisi ve ikincisi olan şampiyon sporcular Hamide Yavuz ve Büşra Taştemir’i ağırladı.

 

15-23 Eylül tarihinde düzenlenen Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda ay yıldızlı bayrağı dalgalandıran Hamide Yavuz ve Büşra Taştemir Başkan Erdoğan Tok’u ziyaret etti.

 

GURUR VE SEVİNÇLERİNİ PAYLAŞTILAR

İlkadım Belediyesi Spor Koordinatörü ve Kick Boks Samsun İl Temsilcisi Üzeyir Kodan ve İlkadım Belediyesi Milli Takım Antrenörü Fatih Karagül ile birlikte Dünya birincisi ve ikincisi sporcular Hamide Yavuz ve Büşra Taşdemir ayağının tozuyla İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ile görüştü. Şampiyonluk kupası beraberinde getiren 52 kiloda Dünya birincisi Hamide Yavuz ve 48 kiloda Dünya 2’incisi Büşra Taştemir’in sevincini paylaşan Başkan Tok, Sporculara ve Milli Takım Antrenörü Fatih Karagül birer çeyrek altın takdim etti.

SPORCULARDAN BAŞKAN TOK’A TEŞEKKÜR

Elde ettikleri başarıdan emeği ve katkısı olanlara teşekkür eden Sporcular,  “Gençler Kick Boks Şampiyonasında Dünya birinciliği ve ikinciliğini Türkiye’ye, Samsun’a, İlkadım’a kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mücadelenin başından beri hep yanımızda olup bizleri destekleyen başta ailelerimiz olmak üzere her daim sporun içinde ve sporun destekçisi olan İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’a, Spor Koordinatörümüz Üzeyir Kodan ve İlkadım Belediyesi Milli Takım Antrenörümüz Fatih Karagül’e çok teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

 

 “GENÇLERİMİZE YAPTIĞIMIZ YATIRIMLARIN MEYVESİNİ ALIYORUZ”

Genç sporcuların ziyaretinden ve başarısından büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok;“Gençler Kick Boks Şampiyonasında Dünya birincisi Hamide Yavuz kızımız ve Dünya 2’incisi Büşra Taştemir kızımızın şampiyonluk haberleri bizim göğsümüzü kabarttı. Bu genç kızlarımızın Türk bayrağımızı İtalya’daşanlı bir şekilde dalgalanmasını sağlaması bizim için bir onur ve gurur kaynağı olmuştur. Bu kızlarımız bu başarıyı sağlayarak, İlkadımlı gençlerimize gerçektenimkan verildiğinde yurt çapında da dünya çapında da birçok başarıya imza atabileceklerini göstermiş oldular. Dünde bugünde olduğu gibi yarında bu başarılarının devamının geleceğine inanıyorum. Çünkü bizler her daim gençlerimizin yanındayız.Bu gençlerimizi nasıl başarıya taşıyabiliriz onlara nasıl değer katabiliriz tek düşüncemiz bu. Bundan ötürü İlkadım Belediyesi olarak her daim spor yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyor ve gençlere yapılan yatırımımızın meyvelerini ülke olarak alıyoruz. Bize düşen görev Hamide ve Büşraların arkasında durmak. Onların imkânlarını arttırarak daha iyi bir gelecek sunmak. Bu vesile ile 52 kg da Dünya birincisi olan İlkadım Belediyesi sporcumuz Hamide Yavuz ve 48 kg da Dünya ikincisi olan Büşra Taştemir kızımızı,sporcularımızın ailelerini,  İlkadım Belediyesi Spor Koordinatörü Üzeyir Kodan’ı ve İlkadım Belediyesi Milli Takım Antrenörümüz Fatih Karagül’ü tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P