Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Başka Bahara!

Samsunspor Başka  Bahara!
22 Mayıs 2021 - 21:38

Değerinin kat kat altındaki Altınordu takımı ile evinde 2-2 berabere kalarak Play-of musabakalarında elenerek Süper Lig hayallerine veda eden Samsunspor futbolcusundan yönetimine kadar taraftarından tepki toplayan Samsunspor’un Süper Lig serüveni son buldu.

TFF 1. Lig play-off yarı finalinde Samsunspor, ilk maçta 1-0 mağlup olduğu  Altınordu ile evinde  2-2 berabere kalarak elendi.

Konuk takımın gollerini 32’de Meteham Mimaroğlu ve 90+7’de Enis Destan atarken, Samsun’un golleri ise 55’te Nadir Çiftçi (pen.) ile 81’de Yasin Öztekin’den geldi.

Altınordu, play-off finalinde bir diğer İmzir temsilcisi Altay ile eşleşti

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P