Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor bugün Ankara Demirspor ile sahasında karşılaşacak.

Samsunspor bugün Ankara Demirspor ile sahasında karşılaşacak.
30 Eylül 2018 - 5:40

Samsunspor-Ankara Demirspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

TFF 2. Ligi Beyaz Grup 5. hafta mücadelesinde Samsunspor evinde Ankara Demirspor ile karşılaşacak. Samsunspor-Ankara Demirspor ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

 

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda Diyarbekirspor’a 1-0 mağlup olarak elenen ve gözlerini tamamen lige çeviren  Samsunspor, pazar günü saat 15.30’da Yeni Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda  Ankara Demirspor‘u ağırlayacak. Tesislerde yapılan idmanlarda karşılaşmaya hazırlanan Samsunspor, Adana Demirspor karşısında galibiyetten başka bişey düşünmüyor. Dar alanda pas ve çift kale maç çalışmaları yapan Samsunspor’da Teknik Patron Taşkın, sahaya süreceği ilk 11’i de belirlemeye çalışıyor.

 

Pazar günü saat 15.30’da Ankara Demirspor’u evinde konuk edecek olan Samsunspor’un bu maçı da maç öncesi ve maç sonrası yayınlarıyla Haberaks Tv ve Haber Radyo’dan canlı olarak izleyicilerle buluşacak

Kaynak: Haber Gazetesi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P