Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Çotonaklara boyun Eğdi!

Samsunspor Çotonaklara boyun Eğdi!
20 Mart 2021 - 19:28

YIKILDIK!

Yıldırım’a  Çotanak Dersi!

Samsunspor Klübü Başkanı Yüksel Yıldırım’ın maç öncesi Giresunspor maçı öncesi sosoyal medya ve yazılı basında çıkan rakip takımı motive eden egosu yüksek ‘ cumartesi günü devir teslim var’ açıklamaları  sonrasında sahasında Giresunspor’a 0-2 yenilen Samsunspor lig de ikinci olarak Süper lige çıkma şansınıda zora soktu.

İLK DEVRE GOL YOK
TFF 1. Lig 27. Haftasında evinde zirve mücadelesinde Giresunspor’u konuk eden Yılport Samsunspor sahadan 2-0 mağlup  ayrıldı. Maça iyi başlayan Kırmızı-Beyazlılar, geliştirdi ataklar ile gol bulma yollarına gitti. Son vuruşlarda istediğini yapamayan Samsunspor ilk devreyi 0-0 golsüz beraberlikle tamamladı.

SAHADA 9 KİŞİ KALDIK
İkinci yarıda da Samsunspor oyun kontrolünü elinde tuttu. Kırmızı-Beyazlı ekip yine rakip kalede gol bulma yollarına gitti. 72. dakikada rakibe tehlikeli harekette bulunan Kerem Can, hakem Ümit Öztürk tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Maçın 79. Dakikasında İlyas Kubilay’un yine rakibine yaptığı faul sonrası hakem Ümit Öztürk elini cebine götürdü ve kırmızı kartla cezalandırdı. Samsunspor bu dakikadan itibaren sahada 9 kişi kaldı. 90+1 de GZT Giresunspor, Traore ile 1-0 öne geçti.
Konuk ekip Giresunspor 90+6 Traore ile skoru 2-0 yaptı. Maçta başka gol sesi çıkmayınca Samsunspor zirve mücadelesinde yara aldı. Hakem Ümit Öztürk’e kartlardan dolayı tepki gösteren Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’da kırmızı kart gören isim oldu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P