Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Hazır!

Samsunspor Hazır!
20 Kasım 2020 - 2:57

KARADENİZ DERBİSİ

Samsunspor, Giresunspor  İle 50. randevusuna Çıkacak!

Kırmızı- Şimşekler TFF 1. Lig’in 10. haftasında yarın Çotanakları ağırlayacak.

Samsunspor, Giresunspor ile bu zamana kadar 49 kez karşılaştı. Giresunspor bu karşılaşmalardan 20 kez galip çıkarken Samsunspor ise 18 kez kazandı. 11 kez ise sahadan berabere ayrıldılar.

Giresunspor Hazırlıkları sürüyor

Şimşekler, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını  Nuri Asan Tesisleri’nde,orta, şut, kenardan atak ve 5, e 5 çalıştı

 Antrenmana Milli Takım Maçları nedeniyle memleketinde olan  Savicevic de katıldı. Sakatlıkları süren  Boli ve Toman  ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Samsunspor Giresunspor Karşılaşması  Cumartesi günü saat 19.00’da Atatürk Stadyumu’nda seyşrcisiz oynanacak.

karşılaşmayı hakem Burak Pakkan yönetecek

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P