Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Hocasını Buldu!

Samsunspor Hocasını Buldu!
21 Haziran 2021 - 4:07

Mehmet Altıparmak, Samsunspor’un yeni teknik direktörü oldu

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, teknik direktörlük görevine Mehmet Altıparmak’ı getirdiğini açıkladı.

Geçen sezon Süper Lig ‘i kıl payı kaçıran ve  play-off aşamasında elenen Yılport Samsunspor, teknik direktörlük görevine Mehmet Altıparmak’ı getirdi.

Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayıırdıktan sonra uzun süre hoca arayışlarını sürdüren Samsunspor,  önceki sezonlarda çalıştırdığı takımları 3 kez Süper Lig’e çıkaran ve Süper Lig rekoru kıran Mehmet Altıparmak ile anlaştı.

Üst üste 3 sezon Süper Lig’e yükseldi

2017-2018 sezonunda BB Erzurumspor’u Süper Lig’e çıkaran Altıparmak, sonraki sezon bu başarısını Gaziantep FK’nın başındayken tekrarlamıştı. Altıparmak daha sonra da Hatayspor ile Süper Lig’e yükselerek kırılması güç bir rekora imza atmıştı.

 

Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz 2021 – 2022 futbol sezonu için Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile 1 yıllık prensip anlaşması sağlanmıştır. Bu anlaşmanın hem teknik direktörümüze hem de camiamıza hayırlı olmasını dileriz” denildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P