Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor için var olma maçı!

Yılport samsunspor, düşme hattından bir türlü çıkamıyor.

Samsunspor için var olma maçı!
27 Aralık 2023 - 6:49

Samsunspor için var olma maçı!

Yılport Samsunspor, deplasmanda Alanyaspor’a da yenilerek Trendyol Süper Ligde 15 puanla düşme hattından bir türlü çıkamıyor.

Alman Teknik Direktör Mark Gisdol’un takımın başına getirilmesi ile bir toparlanma süreci geçiren ancak yeniden düşüşe geçen kırmızı-beyazlı ekip de gol ayakları yakaladıkları gol pozisyonlarını bir, bir hovardaca harcarken, düşme hattındaki rakiplerine yenilerek ligde kalma adına büyük kayıplar yaşıyor.

Tek umudu, Ligin lk yarı aralığında yapacağı transferlerle çıkış yakalamak isteyen Samsunspor’a  CAS’dan gelen transfer yasağı ile bu umutları da suya düşürmüş görünüyor.

Yılport Samsunspor KlübüBaşkanı Yüksel Yıldırım, bu takım Ligi ilk 10’da bitirecek. Bu takım, Ligden düşmeyecek söylemlerinin  ardından takımın bulunduğu konum, taraftarlar arasında büyük umutsuzluk ve  üzüntüye sebep olurken, gözler bu hafta sonu evinde karşılaşacağı Karagümrük karşılaşmasına  çevrildi.

Samsunspor bu karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmak zorunda.

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P