Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor İnegölspor’la karşılaşıyor

Samsunspor İnegölspor’la karşılaşıyor
01 Mart 2020 - 5:08

Yılport Samsunspor – İnegölspor (Muhtemel 11’ler)

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluğun en güçlü adayı Yılport Samsunspor, kendisini hedefe ulaştıracak son 9 maçından bir tanesini bugün İnegölspor’la oynayacak. Karşılaşma 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 14.30’da başlayacak.

 

TFF 2. Lig Beyaz Grubun 26. haftasında Yılport Samsunspor, bugün kendi sahasında Bursa temsilcisi İnegölspor’la karşılaşacak. Ligde 64 puanla liderlik koltuğunda oturan Kırmızı-Beyazlılar’ın mücadelesini Sakarya bölgesi hakemlerinden Serkan Önsal yönetecek. Önsal’ın yardımcılıklarını Suat Güz ve Mehmet Akıncık yaparken, maçın dördüncü hakemi ise Levent Gümüşdere olacak.

MAÇ BURADA.TV’DE
Geçtiğimiz hafta Pazar günü deplasmanda GMG Kırklarelispor’u 1-0 mağlup ederek hedefe bir adım daha yaklaşan Yılport Samsunspor’da sezonu büyük ölçüde kapatan Okan Dernek ile Bünyamin Cesur Karataş’ın yanı sıra hafif sakatlıkları Muhsin Yıldırım ve Ramazan Çevik, kart cezalısı olan Gökhan Alsan kritik maçta forma giyemeyecek. Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 14.30’da başlayacak. Karşılaşmayı izlemek isteyenler 11.8 lira karşılığında şifre alarak burada.tv web adresinden izleyebilecek.

Stadyum: Samsun 19 Mayıs
Saat: 14.30
Hakem: Serkan Önsal
Yayın: burada.tv

Yılport Samsunspor: Nurullah Aslan, Caner Arıcı, Gökhan Meral, Veli Çetin, Yalçın Kılınç, Ferhat Çulcuoğlu, Oğuz Gürbulak, İlyas Kubilay, Guido Koçer, Burak Çalık, Bahattin Köse.

T. Direktör: Ertuğrul Sağlam

İnegölspor: Şener Özcan, Gökhan Kurumuş, Enes Bayır, Abdullah Balıkuv, Bilal Özdemir, Selimcan Temel, Ömer Çalışkan, Hacı Mustafa K., Y. Görkem Arslan, Ahmet Şahin, Emir Özsoy.

T. Direktör: Murat Yoldaş

Gökhan cezalı 2 oyuncu sınırda

Yılport Samsunspor’da takımın başarılı isimlerinden Gökhan Alsan bugün kart cezalısı olduğu için maçta forma giyemeyecek. Ayrıca Atabey Çiçek ve İlyas Kubilay Yavuz ise kart sınırında bulunuyor. İkili bugün ki karşılaşmada kart görmeleri halinde 7 Mart Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Sancaktepe Futbol Kulübü maçında cezalı duruma düşecekler ve forma giyemeyecekler

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P