Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Kayseri’yi Yendi!

Samsunspor Kayseri’yi Yendi!
20 Temmuz 2021 - 5:07

Samsunspor ilk hazırlık maçında güldürdü – samsun haber

Samsunspor, Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile yaptığı hazırlık maçını 1-0 kazandı.

Samsunspor, Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde hazırlık maçı oynadı. Samsunspor, sahaya Nurullah Aslan, Ali Ülgen, Kevin Boli, Recep Burak Yılmaz, Esin Hakaj, Osman Çelik, Hasan Kılıç, Gökhan Karadeniz, Freddy Plumain, Yasin Öztekin ve Mehmet Akyüz 11’i ile çıktı. İlk yarıyı Yasin Öztekin’in attığı golle 1-0 önde tamamlayan kırmızı-beyazlı ekibe ikinci yarı Alp Tutar, Necmican Cebeci, Soner Gönül, Kürşat Yıldız, Hüseyin Öztürk, Vukan Savicevic, Erald Çinari, Brahim Darri ve Furkan Fehmi Güneş oyuna dahil oldu.

Kayserispor ise Silviu Lung, Dimitrios Kolovetsios, Yasir Subaşı, Lionel Carole, Onur Bulut, Joseph Larwet Attamah, Manuel Fernandes, Daniel Avramovski, Emrah Başsan, Ramazan Civelek, İlhan Parlak 11’i ile sahaya çıktı. İkinci yarıda da Abdulkadir Taşdan, Uğur Demirok, Majid Hosseini, Zoran Kvrzic, Enes Koçoğlu, Eray Özbek, Bernard Mensah, Ethem Balcı, Ömer Uzun, Nurettin Korkmaz ve Anthony Uzodimma oyuna dahil oldu. Maçı Kayseri bölgesinden Alim Kandemir, Hacı Mehmet Ekmekyemez ve Ahmet Ulu yönetti. Dördüncü hakem olarak ise Cem Eray Eşmekaya görev aldı.

 

SAMSUNSPOR KAYSERİSPORU MAĞLUP ETTİ

Samsunspor, karşılaşmayı Yasin Öztekin’in ilk yarıda attığı golle 1-0 kazandı. Karşılaşmayı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, siyasi parti il başkanları ve taraftarlar da izledi

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P