Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor şimdiden 1.ligi düşünüyor

Samsunspor şimdiden 1.ligi düşünüyor
11 Mart 2020 - 6:23

İstanbul’da gelecek sezon zirvesi

Sancaktepe FK maçının ardından Samsun’a dönmeyen, iki gündür İstanbul’da olan Ertuğrul Sağlam, Mustafa Aztopal ve Yücel Uyar, Yüksel Yıldırım başkanlığında toplandı. Gelecek sezon adına yapılacak olan çalışmalar masaya yatırıldı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Sancaktepe Futbol Kulübünü deplasmanda 1-0 mağlup eden Yılport Samsunspor’da Yüksel Yıldırım ve kurmayları İstanbul’da toplandı. Sancaktepe 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın ardından Samsun’a dönmeyen ve iki gündür İstanbul’da olan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Genel Menajer Mustafa Aztopal ve Teknik Menajer Yücel Uyar, Başkan Yüksel Yıldırım’la bir araya geldi.

ZAMAN KAYBETMEDEN SÜPER LİG

Ligin bitimine 7 hafta kala 10 puan farkla liderlik koltuğunda oturan ve şampiyon olmasına kesin gözüyle bakılan Kırmızı-Beyazlılar, gelecek sezon hazırlıkları ve çalışmaları start verdi. 2020-2021 sezonunda TFF 1. Lig’de zaman kaybetmeden şampiyon olarak Süper Lig’e adına yazdırmak isteyen Samsunspor yönetimi ve teknik ekibi, tüm çalışmalarını buna göre planlıyor.

DÜĞMEYE BASILDI

Transfer stratejisi ve altyapı çalışmaları hakkında kendilerine yol haritası belirleyen Samsunspor’da Başkan Yüksel Yıldırım önderliğinde düğmeye basıldı. Özellikle yabancı oyuncu transferi konusunda büyük bir titizlikle hareket edecek olan Kırmızı-Beyazlılar’da listeye alınan futbolcuların uzun bir süre izleneceği, transfer etme aşamasında acele edilmeyeceği öğrenildi.

TARAFTAR HEYECANLI

Kırmızı-Beyazlı taraftarlar gelecek sezonda yapılacak olan yabancı oyuncu transferlerini, mevcut kadroda hangi futbolcularla yolların ayrılıp, hangi futbolcularla devam edileceğini büyük bir heyecanla bekliyor. Taraftarlar, gelecek sezon 5 tane yabancı oyuncu transferi yapabilecek olan Samsunspor için Başkan Yıldırım’ın yurt dışı bağlantılarına çok güveniyor.

Kaynak: Hedef Halk Gazetesi-Ergin Caner Cabbar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P