Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor:2 Elezığspor:0

Samsunspor:2 Elezığspor:0
07 Mart 2018 - 10:01

Samsunspor Nefes Aldı

 Samsunspor, Elazığspor engelini 2-0 geçerek 3 puanın sahibi oldu.

Spor Toto 1. Lig’de 26. hafta maçında Samsunspor kendi sahasında Elazığspor ile karşılaştı. Samsunspor’da Engin İpekoğlu’nun yerine takımın başına geçen Besim Durmuş, yeni takımıyla çıktığı ikinci maçtan galibiyetle ayrıldı. Geçtiğimiz hafta sahasında Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kalan kırmızı beyazlılar, Tetiş Yapı Elazığspor’u ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller 15. dakikada Enes İslam İlkin ve 40. dakikada penaltıdan Jonathan Ayite’den geldi. Dört maç sonra üç puanla tanışan Samsunspor puanını 32’ye yükseltirken, Tetiş Yapı Elazığspor da 38 puanda kaldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P