Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor’da Kadro Şekilleniyor

Samsunspor’da Kadro Şekilleniyor
28 Haziran 2018 - 4:04

Taner Taşkın’dan Flaş Açıklamalar

Samsunspor Teknik Direktör Taner Taşkın, iskelet kadronun cuma gününe kadar ulaşacağını söyledi.

Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak açıklama yaptı. Kadrolarına oyuncu katmayı sürdürdüklerini ifade eden Taner taşkın, “Transferde cuma gününe kadar çok mesafe alacağız. İskelet kadro tamamen oluşacak. Başkan ve yönetim fedakarlık yaparak çalışıyorlar. Samsunspor’a iyi bir kadro kurmak için çalışıyorlar. Başarı ekibin iyi çalışmasından geçiyor. 9 Temmuz’da sezon hazırlıklarımıza Samsun’da başlayacağız. Daha sonra kamp için Erzurum’a gideceğiz. Camianın büyüklüğüne yakışır oyuncu grubuyla başlayacağız. İyi bir sıçrama yapıp önümüzdeki yıllar üst liglerde mücadele ederiz. Çok heyecanlıyım. Sanki yeni başlıyormuşçasına heyecan yaşıyorum” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P