Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor’da ŞOK!

Samsunspor’da ŞOK!
03 Aralık 2020 - 6:45

Samsunspor’da bir şok daha! Kaptan devreyi kapattı

Kırmızı-Beyazlılar da kaptan Caner Arıcı’nın yapılan kontrollerinde bağlarında zorlanma ve kemik ödemi tespit edilmişti. Arıcı’nın tedavisine başlanıldığı ve 4-5 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Kırmızı-Beyazlılar da kaptan Caner Arıcı’nın yapılan kontrollerinde bağlarında zorlanma ve kemik ödemi tespit edilmişti. Arıcı’nın tedavisine başlanıldığı ve 4-5 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi

Yılport Samsunspor’da son zamanlarda baş gösteren sakatlıklar can sıkmaya başladı. Son olarak Giresunspor maçında ayak bileği burkulan Caner Arıcı’nın yapılan kontrollerinde bağlarında zorlanma ve kemik ödemi tespit edilmişti. Arıcı’nın tedavisine başlandığı ve 4-5 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Savunma hattının vazgeçilmez isimlerinden birisi olan Caner Arıcı’da geçirdiği sakatlık nedeniyle büyük üzüntü yaşıyor. Kaptana ise takım arkadaşları bu süreçte destek vermeyi ihmal etmiyor. Caner’in bu sakatlığı ise Kırmızı-Beyazlı camiada da adeta şok etkisi yarattı. 12. adamın gönlünde taht kuran Caner’in bu sakatlığı derin üzüntü yarattı.

 

SamsunGazetesi/Salim YILDIZ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P