Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

SamsunsporTuzla Karşısında Tuzla Buz Oldu

Samsunspor Cephesinde Değişen Bir Şey Yok!

SamsunsporTuzla Karşısında Tuzla Buz Oldu
26 Aralık 2021 - 16:25

Samsunspor 2 Tuzlaspor: 2

Samsunspor, ilk devrenin son maçında Tuzlaspor’u evinde  konuk etti.

Kırmızı-beyazlılar, Savicevic ve Osman Çelik Hasan Kılıç  gibi eksik kadrosuna  rağmen iki kez öne geçtiği karşılaşmadan mesine rağmen sahadan bir puanla ayrıldı ve şampiyonluk mücadelesinden uzaklaştı.

İYİ BAŞLADIK

Spor Toto 1. Lig 19. haftasında Samsunspor, Tuzlaspor’u konuk etti.  kırmızı beyazlılar, karşılaşmaya golle başladı. 4. dakikada Fofana, Tuzlaspor ceza alanına çalımlarla girdi. Penaltı çizgisine doğru yerden ortaladığı meşin yuvarlağa düzgün bir vuruş yapan Yasin Öztekin, Samsunspor’u 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra Tuzlaspor,da kornerden gelen topa iyi yükselen İsmail Konuk kafayla ağlara gönderdi.

 

84. dakikada Cihan Kahraman’ın kornerden ortasında Yasin Öztekin, düzgün bir kafa vuruşuyla Samsunspor’u 2-1’lik üstünlüğe taşırken, golden hemen sonra 85. dakikada Erhan Kartal’ın arka direğe ortaladığı topu iyi takip eden Ahmet Yazar kafayla ağlarımıza gönderdi.(2-2)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P