Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor’un Yeni Transferinden Flaş Açıklamalar

Samsunspor’un Yeni Transferinden Flaş Açıklamalar
28 Haziran 2018 - 3:49

Savaş Yılmaz, “Yarım Kalan Hikayeyi Tamamlamaya Geldim”

 Samsunspor’un yeni transferi Savaş Yılmaz, hem kendisi hem de kulübün hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Samsunspor’un yeni transferi Savaş Yılmaz, iddialı açıklamalarda bulundu. Daha önce Samsunspor’da forma giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, hem kendisi hem de kulübün hedefleri hakkında konuşurken son derece iddialı olduğunu gösterdi. Samsunspor’un yeni bir oluşum içerisinde olduğunu ifade eden Savaş Yılmaz, “Samsunspor’da çok güzel bir tablo var. Üst lige çıkmak istiyoruz. Devamını da getirmek istiyoruz. Liglerde fazla kalmadan Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Daha önce Samsunspor’da forma giymiştim. O zaman aksilikler olmuştu. Şu an olgun bir yaştayım. Olgun bir Savaş Yılmaz olarak geri döndüm. Yarım kalan hikayeyi tamamlamaya geldm” diye konuştu.

(Kaynak:Muhammet ÇAVUŞOĞLU / sporaksiyon.com.tr)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P