Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor’da aranan stoper bulundu.

Samsunspor’da aranan stoper bulundu.
14 Ocak 2019 - 5:55

Yılport Samsunspor, Antalya’ya getirdiği gurbetçi stoper Aytaç Sulu’yla 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Kulübü Darmstad 98’le sözleşmesini fesheden 33 yaşındaki tecrübeli stoperle birlikte bu bölgedeki eksikliğin de giderilmesi hedefleniyor.

 

Yılport Samsunspor aradığı stoperi Almanya’da buldu. Futbola Almanya’da başlayan bir sezon da Türkiye’de Gençlerbirliği forması giyen 33 yaşındaki tecrübeli stoper  Aytaç Sulu‘yla ilk görüşmelerin ardından Antalya’da 1.5 yıllık sözleşme imzalandı.

Kulübü Bundesliga İkinci Ligi takımlarından Darmstad 98’le olan sözleşmesini fesih eden tecrübeli oyuncu, dün gece saatlerinde Antalya’ya indi. Yılport Samsunspor’un kamp yaptığı otele davet edilen Aytaç Sulu’yla Başkan İsmail Uyanık, Genel Menajer Mustafa Aztopal ve Teknik Menajer Yücel Uyar, masaya oturdu. Olumlu geçen görüşmelerin ardından,  Yılport Samsunspor, Aytaç Sulu ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Aytaç Sulu’yla birlikte stoper mevkiindeki sıkıntının da tamamen çözülmesi bekleniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P