Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Spor Camiası Yasta.!

Spor Camiası Yasta.!
22 Kasım 2020 - 11:10

Spor camiası yasta!

Samsunspor’un efsane ismi Kemal Dikmen son yolculuğuna uğurlandı

 Beşiktaş, Altay  ve Samsunspor’da forma giyen ve altyapıda antrenörlük yapan Teknik Direktör Kemal Dikmen, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

SPOR CAMİASI YASTA

Geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Samsunspor’un önemli değerlerinden Teknik Direktör Kemal Dikmen, ailesi ve sevenlerinin gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Samsunspor’da fora giydikten sonra altyapısında da görev yapan Dikmen, Karşıyaka Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından Karşıya mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi. Dikmen’in tabutunun üstüne koyulan 55 numaralı Kemal Dikmen yazılı Samsunspor forması Kırmızı-Beyazlı taraftarları bir kez daha duygulandırdı.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Samsunspor’un efsanesinin cenaze törenine ASKF Samsun Şubesi Başkanı Şener Aydın, TÜFAD Samsun Başkanı Hakkı Bayrak, TFF İl Temsilcisi Hasan Özbulut, Yılport Samsunspor A.Ş Genel Müdürü Soner Soykan, Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Samsunspor Futbol Akademisi Direktörü Yücel Uyar, Samsunspor’da forma giyen eski futbolcular, antrenörler ve sevenleri katılım sağladı. Türk sporunun önemli değerlerinden Dikmen, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P