Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Tarsus Maçında Telafi Ederiz

Tarsus Maçında Telafi Ederiz
15 Eylül 2019 - 19:00

Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz BAK Spor Kulübü maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Puan kaybından ders çıkaracaklarını dile getiren teknik adam , önümüzdeki hafta oynanacak Tarsus İdmanyurdu maçını kazanarak puan kaybını telafi edeceklerini söyledi.

Samsunspor‘un, BAK Spor Kulübü maçının ardından Teknik Direktör İrfan Buz, açıklamalarda bulundu. Başkent’teki ilk puan kaybından ders çıkaracaklarını belirten tecrübeli teknik adam Buz, “Başkent’e 3 puan için gelmiştik. Top bizdeyken bireysel hatalardan çok basit bir şekilde gol yedik. İlk devrede attığımız gollerle oyun bizdeydi. İkinci devrede üçüncü golü atıp oyunu koparma planları yaparken kalemizde penaltıdan gol gördük. Maalesef futbolda böyle hatalar görülüyor. Yediğimiz golden sonra daha iyi oynamamız ve cevap vermemiz gerekiyordu. Daha baskılı oynamamız gerekirken temassız oynadık. Bugün oyuncu değişiklerinden de istediğimiz verimi alamadık. Berabere kaldık. Üzgünüz. Ancak uzun yolda bunlar olağan şeyler. Bu kayıp bize bazı şeyleri gösterdi. Bireysel hatalarımızı ve yanlışlarımızı iyi analiz edeceğiz. Bu kayıptan derslerimizi çıkararak yolumuza devam edeceğiz. Önümüzdeki hafta Tarsus İdmanyurdu maçı var. Evimizde bu maçı kazanarak kaybımızı telafi etmek istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Haber Gazetesi Mustafa CİVELEK

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P