Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Yıldırım:”Koymadan Almışlar”

Yıldırım:”Koymadan Almışlar”
05 Eylül 2018 - 4:59

Yüksel Yıldırım’dan Samsunspor’a Beklentisiz 100 Milyon Tl

Samsunspor A.Ş’nin en büyük ortağı olan Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsunspor Kulübüne hiç bir beklenti olmadan 100 milyon TL para vereceğini açıkladı.

Samsunspor A.Ş’nin en büyük ortağı olan iş adamı Yüksel Yıldırım, Samsunspor’a hiç bir beklenti olmadan sağlayacağı para miktarını açıkladı.

Samsunspor A.Ş’nin en büyük hisse sahibi olan Yıldırım Holding’in patronu iş insanı Yüksel Yıldırım, Samsunspor ile ilgili 5 yıllık hedefini açıklayarak, “5 yıl içinde Samsunspor’u Euro Lig’de oynacak bir takım haline getirmek istiyorum” dedi.

Samsunspor’a 5 yıl içerisinde 100 milyon TL civarında kaynak sağlayacağını da belirten Yüksel Yıldırım,  “Ben Samsun’da büyüdüm Samsunsporlu olarak büyüdüm hiç kimse çıkıp bir şey söylemeye kalkmasın. Cebine elini koyup para harcayacak biri varsa gelsin. Ben harcağıdığım paraya temlik koyamıyorum. Diğer herkes temlik koydu hiç harcamadıkları paraları harcamış gibi gösterip çekip gittiler. Elleri cebine gitmeyen kişiler içki masalarında dedikodu üretmesin” diye konuştu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P