Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Yüksel Yıdırım Başkan Demirtaş’ı Ziyaret etti.

Yüksel Yıdırım Başkan Demirtaş’ı Ziyaret etti.
30 Temmuz 2020 - 5:31

SAMSUNSPOR YÖNETİMİ BAŞKAN DEMİRTAŞ’I ZİYARET ETTİ.

BAŞKAN DEMİRTAŞ; SPOR BRANŞLARINDA FAALİYET GÖSTEREN ÖNEMLİ BİR KULÜBÜZ

Yılport Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ve kulüp yöneticileri İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ve üyelerini makamında kabul eden Başkan Demirtaş, belediye olarak ilçedeki spor kulüplerinin her zaman yanında olduklarını söyledi. Gençlerin kötü alışkanlıklardan korunmasında spor kulüplerinin çok önemli rol oynadığını ifade eden Başkan Demirtaş, “İlkadım Belediyesi Spor Kulübü olarak da Basketbol, bayan  futbol ve salon spor branşlarında faaliyet gösteren önemli bir kulübüz. Şehrimizin temsilcisi Samsunspor’a  göstermiş olduğu başarıdan dolayı ilçe olarak büyük sevinç yaşadıklarını, bundan sonra TFF 1. ligde şehrimizi temsil edecek olan Kırmızı-Beyazlı  Samsunspor futbol takımımızın yöneticileri başta olmak üzere tüm idareci ve sporcularımızı bir kez daha tebrik ederek teşekkürlerini ifade etti.

Ziyaret sonrası Başkan Demirtaş, İlkadım Belediyesi yeni hizmet binasını Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ve beraberindeki yönetim kurul üyelerine gezdirerek hatıra fotoğrafı çekindi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P