Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Yüksel Yıldırım: Bu takım hoca olmasa da bu kadar oynar

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Sakaryaspor maçı sonrasında stat çıkışında açıklamalarda bulundu. Teknik direktör konusuna değinen Yıldırım, “Hiç hoca olmasa bu takım bu kadar oynar” dedi

Yüksel Yıldırım: Bu takım hoca olmasa da bu kadar oynar
19 Eylül 2022 - 6:15

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Bu takım hoca olmasa da bu kadar oynar

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Sakaryaspor maçı sonrasında stat çıkışında açıklamalarda bulundu. Teknik direktör konusuna değinen Yıldırım, “Hiç hoca olmasa bu takım bu kadar oynar” dedi

ŞANS YANIMIZDA OLMUYORDU

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Sakaryaspor karşısında alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Her maça kazanmak için çıktıklarını, ama bir türlü top ve şansın yanlarında  olmadığını söyleyen Yıldırım, şöyle devam etti:

OYUNCULARLA MAÇ ÖNCESİ GÖRÜŞTÜM 

“Ben maç öncesi oyuncularımla görüştüm. Bir motivasyon konuşması yaptık. Bu maçın önemini anlattım. ‘İyi günde kötü günde bizi destekleyen taraftarlara şampiyon takımın oyuncuları olduğunuzu gösterin’ dedim. Çocuklar gayette ikinci yarı istediklerimizi yaptılar.”

TANQUE GÜNÜNDEYDİ

“Evimizde saçma sapan iki gol yedik. Birisi korner birisi duran top. Allah’tan bugün Dougles Tanque günündeydi. 3 tane gol attı. Yüzümüzü güldürdü. Bu sene Samsunspor içerde dışarda tüm maçlarını yenmek için çıkıyor. Yeneriz yeniliriz berabere kalırız o ayrı bir şey. Ama bu sene bir futbol şansı bizden yana değil. Bunu oturtmamız lazım.”

SİZDEN DAHA FAZLA SAMSUNSPORLUYUM

“Düzgün kişiler ile çalıştığımızı zannediyordum. Ancak olmayınca yollarımızı ayırdık. Bana da biraz saygı gösterin lütfen. Ben sizden daha fazla şampiyon olmak istiyorum. Ben sizden daha fazla Samsunsporluyum. Siz yoktunuz dünyada ben Samsunsporluydum. Eski stada gidip maç seyrediyorduk.”

İYİ BİR TAKIM KURDUK

“Kim olduğunu bilmediğim insanlar yazıp çiziyor. Samsunspor’u çarçur yapmam. Biz düzgün adamlarla çalışıyoruz zannediyoruz ama olmayınca da arkadaşlarla ayrılıyoruz. Ta ki ben doğru birisini bulursam ben bu takımı şampiyon yapacağım. İyi bir takım kurduk bu takımı destekleyin. İyi bir başlangıç yapamadık, zamana ihtiyacımız var. Ama oynanmamış o kadar çok maç var ki. Bir seri yakaladığınız zaman olay başka yere geliyor.”

İYİ BİR HOCA BULMAYA ÇALIŞIYORUM 

“Teknik direktör konusunda beklemedeyim. İyi bir hoca bulmaya çalışıyorum ama açık söyleyeyim taraftarın peşinde ismini yapıp bizi takibe alan bazı hocaların oyununa gelmem. Menajerler dolduruyor. Taraftar da gazı alıyor. Benim aklımda olan hocalar farklı onların söylediklerini siz burada bilmiyorsunuz ama gidin İstanbul’da menajer dünyasına ayrıldıkları kulüpleri sorun. Niye ayrılıyor? Nasıl ayrılıyor? Görüştüğüm hocalar var. Çok yüksek fiyatlar söylüyorlar. Beklemedeyim.”

SAMSUNSPOR’A BEDAVA GELEN YOK

“Bazı hocalar var karakteri bana uymuyor. Millet yazıyor çiziyor çünkü onları da dolduranlar var. Biz salak değiliz. Hiç hoca olmasa bu takım bu kadar oynar. Biz demek ki bu işi iyi yapacak  bir hoca bulduğumuzda, karakterli, inanacak, güvenecek, bu takımı şampiyon yapacak. Hüseyin Eroğlu ile hayatımda bir kere konuşmadım. Kimle konuştuğunu sorun. Bedava Samsunspor’a gelen yok. Ben de kendi paramla getireceksem inandığım hoca olur. Biz denedik bazılarına şans verdik olmadı ama şimdiye kadar başkanlığım dönemimde en iyi takımı kurduk bu sene.”

Kaynak/Hedef Halk Gazetesi.

Davut Aktaş

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P