Samsun Klas Haber

Samsun’da Ulaşımda İndirim

Samsun’da Ulaşımda İndirim
28 Ocak 2020 - 7:57

Büyükşehir’den öğrencilere müjde

Samsun Büyükşehir Belediyesi özellikle öğrencileri sevindirecek bir karara imza attı. Büyükşehir Belediyesi, Başkan Mustafa Demir’in talimatıyla tramvay, belediye otobüsü, halk otobüsü ve teleferik işletmelerinde geçerli abonmanlık tarifesinde indirim yaptı. Öğrenciler artık ulaşımdan yüzde 33 indirimli yararlanacak.

Zaman zaman gençlerle biraraya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ulaşımda öğrencileri sevindirecek bir indirim talimatı verdi. SAMULAŞ, öğrencilerin taleplerine sessiz kalmayan Başkan Mustafa Demir’in talimatını anında uygulamaya koydu. Öğrencilerin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı tramvay ve belediye otobüsleri gibi ulaşım sistemlerini indirimli kullanacağı yeni tarifelerden belli oranlarda sivil yolcular da yararlanacak.

YÜZDE 33 İNDİRİM

Yeni güncellemeye göre öğrenci abonmanlığında yüzde 33, sivil abonmanlık ücretlerinde ise yüzde 12 ile yüzde 24 arasında indirim yapıldı. Öğrenci biniş ücreti, 100 binişlik abonman kartında 1.95 TL’den 1.30 TL’ye, 150 binişlik abonman kartında ise 1.26 TL’ye düştü. Sivil abonman kartı sahipleri ise yeni indirimli tarifeye göre tramvay, belediye otobüsü, teleferik işletmelerini 2,33 TL ile 2,60 TL arasındaki indirimli fiyatlarla kullanabilecek.

GENÇLER GELECEĞİMİZ

Gençlerin ülkenin geleceği olduğunu belirten Başkan Mustafa Demir, “Öğrencilerimiz bizim umudumuz. Gençlerimizi çok seviyoruz. Onların hayatlarını kolaylaştırmak, daha iyi sosyal ve ekonomik şartlar sunmak bizim görevimiz. Zaman zaman öğrencilerle biraraya geliyoruz ve onların taleplerini dinliyoruz. Bu kapsamda öğrencilerimizin en çok talep ettiği konu ulaşım ücretlerinin düşürülmesiydi. Biz de onların bu talebine istinaden onları sevindirecek bir indirim kararı kaldık. Öğrencilerimize ve şehrimize hayırlı olsun” dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin