Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunsporda Yeni Rota

Samsunsporda  Yeni Rota
02 Haziran 2020 - 4:16

Yeni sezon hazırlıklarını titizlikle yürüten Samsunspor’da 5 bölgeye nokta transfer yapılacağı öğrenildi. Kırmızı-Beyazlılar, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın dosyasında yer alan isimler üzerinde çalışıyor.

Yılport Samsuspor’da transfer harekatı başladı. Sezonu şampiyon olarak tamamlayıp TFF 1. Lige çıkması kesin gözüyle bakılan Kırmızı-Beyazlılar da yönetim ve teknik ekip ipin ucunu sıkı tutuyor. Başkan Yüksel Yıldırım’la her Cuma düzenli olarak video konferans sistemiyle toplantı yapan Ertuğrul Sağlam’ın hangi mevkiilere transfer istediğini söylediği öğrenildi.

Sağlam’ın yeni sezonda stoper, sol bek, sağ ve sol kanat ile bir de forvet transferi yapması planladığı ifade edildi.
Toplamda 7-8 tane transfer yapmayı düşünen Kırmızı-Beyazlılar, bunlardan 5 tanesini olmazsa olmaz olarak görüyor

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P