Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunsporun Çolak Ömeri Hayatını Kaybetti

Samsunsporun Çolak Ömeri Hayatını Kaybetti
24 Kasım 2018 - 6:02

Samsunspor Efsane Futbolcusu Hayatını Kaybetti

Samsunspor’un efsane isimleri arasında yer alan Ömer Kuranel (Çolak Ömer), Ankara’da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Samsunspor Kulübü’yle efsaneleşen isimler arasında yer alan Çolak Ömer lakaplı  Ömer Kuranel‘den acı bir haber geldi. 1973-1979 yılları arasında Samsunspor forması giyen Kuranel, torununun doğum günü için Ankara’daydı. Burada fenalaşan ve kalp krizi geçiren Ömer Kuranel, hayatını kaybetti. Futbol camiasında da şok etkisi yaratan bu haber, Kuranel’in yakın çevresi tarafından üzüntüyle karşılandı. Samsun’a getirilmek üzere yola çıkan Ömer Kuranel’in cenazesi yarın (24 Kasım) Büyük Camii’de ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Öte yandan Yılport Samsunspor Kulubü resmi internet sitesinde baş sağlığı mesajı yayımladı.

Yayımlanan mesajda, ”1973-1979 sezonları arasında Samsunspor forması giyen eski futbolcularımızdan ‘Çolak Ömer’ lakaplı Ömer Kuranel’in vefat haberini üzüntüyle almış bulunmaktayız. 68 yaşında vefat eden Ömer Kuranel’e Allah’tan rahmet yakınlarına ve Türk sporuna başsağlığı dileriz. Ömer Kuranel’in cenazesi yarın (24 Kasım) ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek” denildi.

Kaynak: Haber Gazetesi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P