Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Tempo artacak

Tempo artacak
09 Eylül 2019 - 4:49

Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz: ‘Tempoyu artıracağız’

Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Pendikspor karşısında alınan galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Buz, ‘Arzu ettiğimiz 3 puanı aldık. Tempomuzu daha da arttırmamız gerekiyor’ dedi

 

Samsunspor Teknik Direktörü İrfan BuzPendikspor karşılaşmasında 3 puanı hak ettiklerini ifade ederek, takımın temposunun artıracaklarını söyledi. Taraftara övgüler yağdıran Buz, “İlk devre ve ikinci devrede birbirinden önemli pozisyonlara girdik. Gollerimiz geç gelse de 3 puanı hak ettik. İlerleyen haftalarda daha iyi bir takım olacağız. Güç anlamında bizimle eşdeğer takımlara karşı kadro kalitemiz ortaya çıkacak. Tempomuzu daha da arttırmalıyız” diye konuştu.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR

Samsunspor’a gönül veren taraftarlara teşekkür eden deneyimli teknik adam İrfan Buz, “Bizi 90 dakika boyunca yorulmadan destekleyen taraftarımıza teşekkür ederim. Destek olmaya devam etsinler. Takımlar taraftarlarla daha güçlü olur. Sezon sonu şampiyonluğa taraftarımla birlikte uzanacağız” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P