Samsun Klas Haber

Samsun’da Şehit Cenazesi Nedeniyle 23 Nisan’a buruk kutlandı!

Samsun’da Şehit Cenazesi Nedeniyle 23 Nisan’a buruk kutlandı! Samsun Valiliği, Havzalı P. Uzm. Çvş. Kubilay Çon’un Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit olması nedeniyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri sade kutlandı. Valilik tarafından çoğu proğram ise iptal edildi. SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI İlkadım ilçesinde bulunan Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi. Tören […]

Samsun’da Şehit Cenazesi Nedeniyle 23 Nisan’a buruk kutlandı!
24 Nisan 2022 - 4:39

Samsun’da Şehit Cenazesi Nedeniyle 23 Nisan’a buruk kutlandı!

Samsun Valiliği, Havzalı P. Uzm. Çvş. Kubilay Çon’un Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit olması nedeniyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri sade kutlandı. Valilik tarafından çoğu proğram ise iptal edildi.

SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI

İlkadım ilçesinde bulunan Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi. Tören ilk olarak Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’in anıta çelenk bırakmasıyla başladı. Akabinde saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

KUBİLAY ÇON’UN ŞEHİT OLMASI TÖRENLER İPTAL EDİLDİ

Samsun Valiliği, Havzalı P. Uzm. Çvş. Kubilay Çon’un Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit olması nedeniyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliklerini iptal etti. Samsun’da resmi kutlamalar çelenk töreni ve ardından okullarda yaılan etkinliklerle sona erdi.

Törene  Samsun Valisi Zülkif Dağ ve üst protokol üyeleri  haricinde  ilçe milli eğitim ve okul müdürleri  katıldı.

OKULLARDA İSE ETKİNLİKLER YAPILDI.