Samsun Klas Haber

Büyük Anadolu’da 29 Ekim Coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri’nde düzenlenen etkinlik ile büyük bir coşku ile kutlandı.

Büyük Anadolu’da 29 Ekim Coşkusu
30 Ekim 2022 - 7:11

Büyük Anadolu Hastaneleri’nde 29 Ekim Coşkusu29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri’nde düzenlenen etkinlik ile büyük bir coşku ile kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yıldönümü Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri’nde, Hastane yetkilileri ve personeli ile MAFEN Eğitim Kurumları’nda öğrenim gören öğrenilerin katılımı ile kutlandı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından öğrenciler şiirler okudu, dans gösterisi gerçekleştirdi.Öğrencilerin zeybek oyunu herkes tarafından takdir ve büyük alkış gördü.

Hastanenin giriş salonunda gerçekleşen kutlama etkinliği katılımcıların ellerindeki bayrakları coşkuyla sallayarak hep bir ağızdan 10. Yıl Marşını söylemesi ile son buldu.Büyük Anadolu Hastaneleri yetkilileri, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla andıklarını; aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladıklarını ifade ettiler