Samsun Klas Haber

Millet Bahçesi Açılıyor!

Millet Bahçesi Açılıyor!
04 Haziran 2020 - 22:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun Millet Bahçesi’nin açılışını yapacak

Samsun Millet Bahçesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde hizmete açılacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Samsun Millet Bahçesi’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı bir törenle açılacağını duyurdu. Bakan Kurum Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Samsun ile birlikte 9 Millet Bahçesi’nin de açılacağını kaydetti.
Bakan Kurum şu ifadeleri kullandı: Cumhuriyetimizin 100. yılına 2023’e doğru giderken, ülkemizin en prestijli projelerinden biri olan Millet Bahçelerimiz bin yıllık şehircilik geleneğimizin bir yansıması, tabiatla, şehirlerimizi ve insanımızı buluşturan bir köprü olacak. 2018’de 13 millet bahçemizin açılışını gerçekleştirmiştik. Şimdi yine 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle. İstanbul Halkalı ve Pendik, Sakarya, Samsun, Batman, Sivas, Bursa, Trabzon, Diyarbakır Elazığ’da 10 yeni Millet Bahçesi’nin açılışını yapacak olmanın mutluluğunu ve gururu yaşıyoruz. Yeni Millet Bahçelerimiz 7’den 70’e hayırlı uğurlu olsun. Milletimiz bahçeleriyle buluşuyor şehirlerimiz nefes alıyor.