Samsun Klas Haber

Siyailerden ve STK’lardan Bayram Mesajı

Siyailerden ve STK’lardan Bayram Mesajı
13 Mayıs 2021 - 4:29

Samsun’da Siyasilerden Ve STK’lardan Bayram Mesajı

 Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı başta olmak üzere, AK Parti Milletvekilleri, belediye başkanları ve STK’lar, Ramazan Bayramı dolasıyla mesaj yayımladı.

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı başta olmak üzere, AK Parti Milletvekilleri, belediye başkanları, ve STK’lar, Ramazan Bayramı’nın, Türkiye’ye ve İslam Alemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

 VALİ DAĞLI: HUZUR TEMENNİSİ
Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif DAĞLI: İmkanlar ve şartlar dahilinde tüm bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da millet olarak tarihimizden, kültürümüzden ve medeniyetimizden aldığımız güç ve sorumlulukla sevgi ve muhabbetimizi pekiştireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, değerli Samsunlu hemşehrilerimin, mesai arkadaşlarımın ve tüm milletimizin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularla kutluyor; bayramın ülkemize, İslam alemine ve insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

 

 KARAASLAN:”SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem KARAASLAN: On bir ayın sultanı Mübarek Ramazan-ı Şerif’i uğurlamaya hazırlanırken bizleri; umutların tazelendiği, sevinçlerin çoğaldığı bir bayrama daha sağlık içinde kavuşturan Rabb’imize sonsuz hamd ediyorum. Sokakların yeniden sevinçle dolacağı, çocukların neşeyle koşturacağı sağlıklı günler dileğiyle tüm hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

 ERSAN AKSU: HANELERE SAADET İNSANLIĞA HUZUR
AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan AKSU: Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakıyoruz. Allah’a sonsuz şükürler olsun ki bir Ramazan Bayramı’na daha bizleri kavuşturdu. Kardeşlik, dayanışma, birlik ve beraberliği çok güçlü olan bir millet olarak her zaman sevgiyle karşıladığımız Ramazan Bayramı sevincini gönül isterdi ki geçmiş yıllarda olduğu gibi bir araya gelip muhabbetle kucaklaşarak yaşayalım. Bu düşüncelerle hemşehrilerimin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, gönüllere ve hanelere saadet, tüm insanlığa huzur getirmesini diliyorum.

MUSTAFA DEMİR: TEDBİRLERE UYALIM

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in Ramazan Bayramı Mesajı

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun hissedildiği Ramazan ayını hep birlikte idrak ettik.

Dünyamızı etkisi altına alan salgın tehdidi sebebiyle hassas bir imtihan döneminden geçiyoruz. Bu süreçte her şerde hayır olduğuna inanarak vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı’nda da tedbirlere ve kurallara uymaya, bu musibetten kurtulmak için hep birlikte daha temkinli olmaya davet ediyorum.

Salgın nedeniyle hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve tedavileri devam eden hastalarımıza da yüce Allah’tan şifalar diliyorum.

Başta Samsunlu hemşerilerimiz olmak üzere, ülkemizin ve tüm İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.

 

BAŞKAN DEMİRTAŞ TÜRK İSLAM ÂLEMİNİN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında tüm Türk İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik etti.

Başkan Demirtaş mesajında, Bir yaşam kültürü olan; birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği Ramazan ayını geride bıraktık. Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihten gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günlerinden olan Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tutulan oruçlar, açılan eller ve dua eden dillerle Yüce Allah’ın rızasını kazanmaya çalıştığımız günlerin arkasından bayramı yaşamaktayız. Bayram; paylaşmanın, dayanışmanın, hatırlamanın ve gönüllere girmenin eşsiz bir fırsatıdır. Dostluğun, yakınlığın, hal ve hatır sormanın manevi miladıdır. Pandemi gölgesinde geçireceğimiz bayram süresince büyüklerimizi ziyaret edemeyeceğiz. Bu bir ayrılık değil aksine birbirimize olan bağların daha da güçleneceği ertelenmiş kucaklaşmalar ve gecikmiş buluşmaların kardeşliğimiz daha da pekişeceği zamanlara vesile olacaktır” dedi.

“İslam coğrafyasında acı ve umutsuzluğu son bulsun”

Gazze’de Müslüman Filistin halkına karşı uygulanan vahşete de değinen Başkan Demirtaş, İsrail’in bölgede uyguladığı insanlık dışı muamelelerin bir an önce sona erdirmesini dileyerek Bayramın, bilhassa İslam coğrafyasında, acı ve umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeş halkların yaralarına merhem olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Bayramlar toplumsal barış için, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz için mükemmel bir vesile, eşsiz bir fırsattır. Bu vesile ile Filistin’de dökülen kanın ve gözyaşının bir daha yaşanmaması dileği ile Mübarek Ramazan Bayramının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini  temenni ediyorum.” şeklinde konuştu

DAYANIŞMA RUHU
Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil DEVECİ: Dostluk ve dayanışma ruhuyla bizi manevi olarak bir araya getiren; kalplerimizi sevgi, toplumumuzu da hoşgörü duygularıyla saran Ramazan ayını hep birlikte yaşadık. Kentimizde dayanışmayı ve komşuluk hukukunu büyüttüğümüz nice bayramlarda bir arada olmak dileğiyle, Ramazan Bayramı’nın milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum.

BİRLİK VE BERABERLİK
19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya ÇAKIR: Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramı’nızı tebrik eder, sağlık ve mutluluklar dilerim.

 

İNSANCA BARIŞ İÇİNDE YAŞAMAK

Tes-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Gökay ÖZDAL: Mubarek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerim ile  kutlar, herşeyin çok daha güzel olacağı bir Dünya inancımızla  her günün bayram tadında  sağlık, sevgi, huzur, barış ve umut dolu olmasını dileriz.