Samsun Klas Haber

Abdullah Karapıçak, ‘Sen PKK’nın Desteklediği İttifakın Adayısın’

Abdullah Karapıçak, ‘Sen PKK’nın Desteklediği İttifakın Adayısın’
18 Mart 2019 - 6:12

Abdullah Karapıçak, ‘Sen PKK’nın Desteklediği İttifakın Adayısın’

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, MHP’den aday olamayınca İyi Parti’den aday olan İlkadım Adayı Necattin Demirtaş, Canik Adayı Atıf Yiğit ve Kavak Adayı Şerif Ün’ü, sert dille eleştirdi.

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Kavak’ta AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinde partililerle bir araya geldi.

MHP’den aday olamayınca İyi Parti’den aday olan, İlkadım Adayı Necattin Demirtaş, Canik Adayı Atıf Yiğit ve Kavak Adayı Şerif Ün’ü eleştirdi.

 

BUNLAR YOKLAMA KAÇAĞI

İYİ Parti adaylarına seslenen MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak,” Cumhur ittifakının adayları açıklanana kadar ölümüne ülkücü olup ölümüne ben omurgalı adamın diyenler kendilerine ilçeler verilmeyince firar ettiler. Asker kaçağı oldular. Bunlara ben mektep ve yoklama kaçağı diyorum. Bunlardan bir tane İlkadım’da, bir tane Canik’te, bir tane de Kavak’ta var numunelik. Arkadaş AK Parti’nin MHP’nin herkesin adayıyım diyormuş. Hadi oradan kimin adayısın sen. Sen benim adayım olsaydın partinde dururdun terbiye ve edebinle yerinde otururdun” dedi.

 

 

SEN PKK’NIN DESTEKLEDİĞİ İTTİFAKIN ADAYISIN

Karapıçak konuşmasının devamında; “Kendime bir tane koltuk yaratacağım üzerinde oturacağım diye gittin. Genel başkanımızın zillet Tayyib Bey’in illet dediği ittifakın adayı oldun. Sana MHP’liler oy verecek ha. Sana HDP oy verecek. Sana PKK oy verecek. Bir de açıklama yapıyorlar diyorlar ki ‘Biz nerede MHP’li AK Parti’nin oluşturduğu bir birlik varsa karşısındakine oy vereceğiz’ diyorlar. Nerede Türkiye’nin her yerinde. Nasıl olacakmış? Kürdistan’da biz kazanacağız diyor. Batı’da da AK Parti ve MHP faşizmini yeneceğiz ‘diyor. Bu nasıl ifade Kavaklı hemşehrilerim. Siz hiç Kürdistan diye bir coğrafya harita gördünüz mü ?  Bu adam Kızıl Sakallı niye böyle diyor? Ben buradan sesleniyorum bizim Cumhuriyet Savcıları neredesiniz? Türkiye’ye Kürdistan diyor. Siz bunu elini kolunu bağlayıp hapse atmıyorsunuz. Türkiye Cumhuriyeti devletinde yaşayıp, buranın ekmeğini yiyip ondan sonra da burayı bölmeye kalkmak yok. Bizde öyle bölünecek toprak ta yok. Bizde öyle millet te yok. Şimdi Biri Canik’te biri İlkadım’da biri Kavak’ta kalkmış biz her partinin adayıyız diyor. Sen benim adayım değilsin. Sen zillet ittifakının adayısın. Sen PKK’nin desteklediği ittifakın adayısın. Bir koltuğa oturayım bu ülke ne olursa olsun mantığı ile hareket edenleri lanetliyorum. Benim adayım Kavak’ta Sarıcaoğlu.” diye konuştu.

Kaynak:Gerçek Taraf