Samsun Klas Haber

“Şahsi menfaat uğruna hareket edenlere kapımız kapılı olacak”

“Şahsi menfaat uğruna hareket edenlere kapımız kapılı olacak”
19 Mart 2019 - 4:02

“Şahsi menfaat uğruna hareket edenlere kapımız kapılı olacak”

 

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir,  tüm çalışmalarda ben yaptım oldu, mantığı yerine ortak akıl ve uzlaşı ortamını oluşturacaklarını belirterek, “Şahsi menfaat uğruna hareket edenlere kapımız kapılı olacak.” dedi.

 

Seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı adayı Mustafa Demir, Atakum sahilinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Çarşamba ilçesi Allı Mahallesi’nde MHP ile ortak mitinge katılan Demir, programını vatandaş ve işyeri ziyaretleriyle tamamladı.Sabah saatlerinde emlakçılar ve müteahhitlerlebirlikte sabah kahvaltısında buluşan Mustafa Demir, çalışmalarında yoğun ilgi ve destek gördü.

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Samsun için iyi bir şeyler yapmak isteyen, halkımıza kentimize hizmette bulunmak, gelişimine, geleceğine katkı sağlamak isteyen herkesle ortak hareket edeceklerini söyledi.

“TEK ODAK NOKTAMIZ HİZMET”

“Şahsi menfaat uğrana hareket edenlere kapımız kapılı olacak” diyen Demir, “Vatandaşın yetki verdiği makamlar, hizmet makamları. AK Parti belediyelerinde, kadrolarında hep bu anlayış mevcut oldu ve 17 yıldır böyle çalışıldı. Neticelerini ise hepimiz görüyoruz. Şehirler kalkındı, her bir noktaya hizmet ulaştı, memnun vatandaş profilleri ortaya çıktı. Halkımızda her seferinde AK kadrolara oy, yetki verdi. Cumhur İttifakı halk odaklı çalışmalarını bundun sonra el ele sürdürmede kararlı.  Bu anlayıştan hareketle tek odak noktamız hizmet, kalkınma ve hakkaniyet olacak.” diye konuştu.

 

“MİLLETVEKİLİ YILMAZ, UNUTULMAZ ESERLER BIRAKTI”

Şehirehalk katkısının olması için siyasetçilerin takip edilmesi, yaptıklarının bilinmesi,sorgulanması gerektiğini ifade eden Demir, “AK kadrolar şeffaf bir yönetim tarzını her zaman benimsedi. Merkezi yönetimin başarısı, yerel yönetimlerde de görüldü. Samsun çok şanslı bir şehir. Merkezi yönetimin kamu yatırımlarından en çok pay alan kentlerinden biri. Yerel de ise çok iyi kadrolara sahip. 19 yıl Samsun’da büyükşehir belediye başkanlığı yapan şuan milletvekilimiz olan Yusuf Ziya Yılmaz, bu kente çok büyük hizmetler etti. Çalışmalarının neticesi olarak halk onu benimsedi her zaman yetki verdi.Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlarından olan milletvekilimiz Yusuf Ziya Yılmaz, şehrimize unutulmaz eserler bıraktı. Biz Allah nasip ederse devir alacağımız bayrağı daha üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Kentimize emeği geçen, katkı veren herkese teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

“BEN YAPTIM OLDU MANTIĞI OLMAYACAK”

Samsun’un boş tartışmalarla kaybedecek vaktinin bulunmadığına dikkat çeken Demir, “Kentimiz için öyle temeller atacağız ki, gelecek yıllarda sarsılmaz bir yapıya ulaşacak. İşimiz, aşımız geleceğimiz bu şehirde, ne yapsak azdır. Çocuklarımıza güzel, yaşanılabilir bir Samsun bırakmak istiyoruz. Her çalışmamızda uzlaşı olacak. Kent için önemli ve genelini ilgilendiren projelerde halk oylamaları gerçekleştireceğiz. Ben yaptım oldu mantığını benimsemiyoruz.,” açıklamalarında bulundu.

Demir, program sonrasında yine halk ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.