Samsun Klas Haber

YALAN, DOLAN, İFTİRA

YALAN, DOLAN, İFTİRA
19 Mart 2019 - 5:36

YALAN, DOLAN, İFTİRA

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Kundak,  Milletvekili Fuat Köktaş’ın Millet İttifakı hakkında sarf ettiği sözlere  Köktaş’ın TBMM’de ‘Fındık Araştırılması’ oylamasında çekilmiş  fotoğrafla cevap verdi.

 

Başkan Kondak, Samsun AKP Milletvekili Fuat Köktaş dün katıldığı bir seçim programında, demokratik ve yasal olarak yerel seçim yarışmasına katılan Millet İttifakımız hakkında çirkin sözler söyleyerek, “Türkiye düşmanlığı yapanlarla birlikte hareket etmek” gibi yalan, dolan, iftira söylemlerinde bulunduğu basında yer almıştır.

TBMM’de üç dönemdir görev alan bu vekili kentimizi ve halkımızın çıkarlarını korumak için Meclis Kürsüsünde pek gören, tanıyan olmadı.

Ancak bu vekili hem Samsun hem de 500 bin Fındık üreticisi ve bu sektörden beslenen 8 milyon insanımız “Fındık Üreticilerinin Sorunlarının Araştırılması Önergesi” nin oylamasında aşağıdaki fotoğrafta da görüldüğü gibi yüce Meclisinin rahat koltuğuna gömülerek red oyu vermesiyle tanımıştır. Fuat Köktaş ve Cumhur İttifakından arkadaşlarının ret oylarıyla fındık üreticilerinin sorunları yüce Meclisin gündeminden çıkarılmıştır.